Naar inhoud

UiTPAS, een vrijetijdspas voor iedereen

UiTPAS Dender is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. De UiTPAS is daarom jouw sleutel tot je vrije tijd!

 

Je kan een UiTPAS kopen voor jezelf en voor je kind(eren) vanaf 3 jaar. Een UiTPAS staat op naam, elk gezinslid heeft dus een eigen pas nodig.

Volg de laatste nieuwtjes op de Facebookpagina van UiTPAS Dender.

 
Verkooppunten
Ga met je identiteitskaart naar een van deze verkooppunten:
Om een UiTPAS aan te kopen, heb je je identiteitskaart nodig. Kinderen brengen hun kids-id, rijksregisternummer of zegeltje van de mutualiteit mee. Bij de aankoop van je UiTPAS ontvang je ook mooie welkomstvoordelen.
 
Registreer na de aankoop je UiTPAS hier.
 
Wat kost een UiTPAS?
  • UiTPAS voor volwassenen: 5 euro;

  • UiTPAS kinderen & jongeren < 18 jaar: 2 euro;

  • UiTPAS met kansentarief: gratis aanvragen via het OCMW. 

 
Spaar punten

Met UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget...

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar een UiTPASzuil. Hou je UiTPAS tegen de zuil om je punt te sparen, of scan de QR-code op de zuil met de UiTPAS app. Op het scherm verschijnt dat je 1 punt spaarde. Je kunt maar 1 punt per activiteit sparen. Op sommige plaatsen kun je maar 1 punt per week sparen.

Geen zuil? Passeer even langs de kassa. Een medewerker zal het punt op je UiTPAS zetten. 

 
Ruil je punten om

Genoeg punten gespaard? Dan kan je deze ruilen voor allerlei UiTPAS-voordelen. Gratis tickets, gadgets, cadeaus… het zijn slechts enkele voorbeelden. Er is steeds een wisselend aanbod!

Ontdek hier alle voordelen en welkomsvoordelen!

 

Wil je weten hoeveel punten je al spaarde op je UiTPAS, dan kan je aanmelden op www.uitid.be om je profielgegevens te bekijken.

 
Waar kan je je UiTPAS gebruiken?

Bij alle UiTPAS aanbieders in Vlaanderen en Brussel. Een UiTPAS-aanbieder herken je aan het UiTPAS-logo.

Je kan er mee terecht bij verschillende verenigingen binnen onze regio. In Lede kan je gebruik maken van UiTPAS voor alle vrijetijdsaanbod van de gemeente en bij verschillende verenigingen.

 
Meer info

Meer info