Naar inhoud

Lede renoveert

Renovatieadvies aan huis

Ga jij renoveren? Dan komen er een hele boel vragen en belangrijke beslissingen op je af. Het juiste advies op jouw maat is dus meer dan welkom!

 

Voor een betrouwbaar advies op maat kan je terecht bij:

 

Het woon- en energieloket in het gemeentehuis:

  • een collega van dienst stedenbouw helpt je met het eerste advies. Maak een afspraak op 053 60 68 40 of spring binnen tijdens de openingsuren.
  • Dorine Cougé van het energiehuis SOLVA helpt je op de maandelijkse afsprakendag in het gemeentehuis van lede. Maak een afspraak via 053 60 68 40 of mail naar dorine.couge@so-lva.be .

 

Renovatieadvies aan huis - Gratis!

Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen helpt Ledenaars die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken.

Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stap voor stap je droomhuis.

 

De renovatieadviseur spreekt met jou af voor renovatieadvies op maat van jouw woning. De adviseurs helpen je op weg via een telefoongesprek of een thuisbezoek van anderhalf uur en dit volledig gratis. Bovendien is ook gratis verdere begeleiding mogelijk: opvolging van offertes, prijsvergelijkingen, indienen van premie aanvragen, ...   Inschrijven doe je hier. 

 

Heb je vragen over premies?

Hiervoor verwijzen we naar energiehuis@solva.be of maak een afspraak met Dorine Cougé voor de maandelijkse zitdag op het gemeentehuis via dorine.couge@so-lva.be.

 

Online tool 'Mijn warm huis'

Hier kan je zelf kan berekenen hoe energiezuinig je huis is. Beantwoord enkele eenvoudige vragen, de tool doet de rest.

Een eenvoudig en gepersonaliseerd stappenplan geeft per ingreep een overzicht van de geschatte investeringskost, de beschikbare premies en de jaarlijkse energie- en CO2 besparing.
Bereken het zelf!

Overzicht:

Meer info