Naar inhoud

Voor deze producten kan je een afspraak krijgen:

 

Burgerzaken

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst burgerzaken via burgerzaken@lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de dienst burgerzaken in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.
Stedenbouw

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst stedenbouw via stedenbouw@lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de dienst stedenbouw in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.
Technische dienst

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de technische dienst via technische.dienst@lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de technische dienst in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.
Sociale dienst

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst burgerzaken via info@ocmw.lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de sociale dienst, Kasteeldreef 50 te Lede.
Mobiliteit

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst mobiliteit via verkeer@lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de dienst mobiliteit in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.
Milieu

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst milieu via milieu@lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de dienst mobiliteit in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.
Evenementen en lokalenbeheer

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de dienst evenementen en lokalenbeheer via lokalenbeheer@lede.be of 053 60 68 50.
Meld je voor jouw afspraken aan bij de dienst evenementen en lokalenbeheer in het gemeentehuis, Markt 1 te Lede.

Kunstacademie

 

Indien je in de lijst hieronder niet jouw gewenst product ziet staan, gelieve dan contact op te nemen met de kunstacademie via secretariaat@gamw.lede.be. Meld je voor jouw afspraken aan bij de kunstacademie in huize Moens, Markt 5 te Lede.