Naar inhoud

Nog enkele plaatsen vrij voor Koken met kids!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

affiche

Inschrijven voor koken met kids kan nog steeds! Mail snel naar knutselatelier@lede.be voor meer info of om in te schrijven. 

Koken met Kids “Ingrediënten in de kijker”
3de – 6de leerjaar

Koken met Kids is een kookreeks die doorgaat in het knutselatelier op vier zaterdagen. Dit jaar focussen we telkens op een ander ingrediënt. De eerste zaterdag starten we alvast met het thema brood. In de volgende sessies werken we achtereenvolgens rond en met amandelen, appel en ei.

Iedereen brengt een keukenschort en kleine restdoosjes mee. Al het andere kookmateriaal wordt voorzien. De jeugddienst zorgt voor het kookmateriaal en de ingrediënten. Er kunnen maximaal twaalf kinderen per sessie deelnemen.

Inschrijven kan in het gemeentehuis bij de jeugddienst of door te mailen. Je kan kiezen voor hoeveel sessies je inschrijft. Kinderen die schoollopen in Lede worden ook als inwoner aangerekend.

Annuleren kan ten laatste drie werkdagen voorafgaande de sessie, op de dag zelf alleen op vertoon van een doktersbriefje. Wie niet tijdig verwittigt, moet de gemiste sessie toch betalen.Zaterdag 8 februari: brood   NOG 1 plaats vrij

Zaterdag 15 februari: amandelen NOG 4 plaatsen vrij

Zaterdag 7 maart: appel  Nog 3 plaatsen vrij

Zaterdag 14 maart: ei Nog 1 plaats vrij

we voorzien ook een reservelijst. Uur: van 14.00 tot 17.00 uur

Plaats: Knutselatelier, Rammelstraat 1A, Lede

Prijzen:

- Inwoner of leerling in Lede 8 euro per sessie

- Niet-inwoners: 12 euro per sessie

- UiTPAS aan kansentarief: 1,50 euroInschrijven  Jeugddienst - knutselatelier@lede.be

Datum van het bericht: donderdag 23 januari 2020