Naar inhoud

Repair Café in Lee!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Op zaterdag 7 december organiseert de milieudienst opnieuw een Repair Café. Let op! Gewijzigde locatie: Polyvalente zaal in De Bron, Kerkevijverstraat 19A.

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open kan, met een broodrooster die niet meer werkt of met een wollen trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Niet nodig! Red jouw kapotte spullen van de afvalberg. Repareer ze in het Repair Café en geef ze een tweede leven!

Samen spullen repareren

Een Repair Café is een pop-upatelier waar bezoekers defecte spullen repareren met de hulp van handige vrijwilligers. Het gereedschap is aanwezig en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Weet je welk onderdeel stuk is? Breng dan een vervangstuk mee en vervang het kapotte onderdeel samen met onze Handige Harry’s.

Twijfel je of het wel kan hersteld worden? Onze reparateurs weten ongetwijfeld raad.

Waarmee kan je terecht in het Repair Café?

  • Elektro: van stofzuigers en radio’s tot haardrogers en frietketels
  • Kledij: een gat in jouw favoriete sokken, een broek die moet ingekort worden …
  • Meubelen: een stoel waarvan een poot los zit, een schuif die knelt …
  • Fietsen: een lekke band plakken, remblokjes vervangen …

Waar en wanneer?

De vierde editie van Repair Café Lede in 2019 gaat door op zaterdag 7 december van 10.30 tot 16.30 uur in de polyvalente zaal in De Bron (Kerkevijverstraat 19A). Inschrijven doe je ter plaatse en kan tot 15 uur. Zo kunnen we alle herstellingen afronden voor 16.30 uur.

Kan je op 7 december niet langskomen? Geen nood, er volgen volgend jaar nog Repair Cafés waarvan de eerste op zaterdag 28 maart 2020.

Datum van het bericht: woensdag 27 november 2019