Naar inhoud

Zomerconcerten 2018

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bart Buls and Parallel Minds (15 kB)

Ook deze zomer weer op 4 vrijdagen knallende zomerconcerten!

Het gemeentelijk feestcomité werkte een mooi gevarieerd programma uit en volgende groepen komen het beste van zichzelf geven.
Samen met jouw aanwezigheid maken we er telkens een spetterend feest van op het vernieuwde pleintje achter Huize Moens. Gratis toegang.

 

6 juli, 20 uur: Bart Buls and Parallel Minds

Bart Buls and Parallel Minds is het muzikale collectief dat zich telkens vormt rond bassist/gitarist/zanger Bart Buls. Ook wel stellig ‘de nachtburgemeester van Herentals’ genaamd! Bart zorgt voor de juiste sfeer, Bart verovert en betovert!

Bart Buls dankt zijn faam o.a. aan het betere baswerk in begeleidingsgroepen van Guy Swinnen, Roland Van Campenhout en in zijn eigen groep Bulsjivism (samen met Ben Crabbé en David Piedfort).

De stoet artiesten waarmee hij het podium deelde is eindeloos.

Dit optreden wordt georganiseerd samen met de cultuurdienst.

 

20 juli, 21 uur: Cheap Thrills

Cheap Thrills is een mobiel trio van rasmuzikanten die hun strepen al verdienden bij artiesten als Stan Van Samang, Laura Tesoro, Hooverphonic en de Laatste Showband. Ze brengen een repertoire van covers die reiken van de jaren 60 tot nu. Dit altijd gebracht met hart en ziel, oog voor ambiance en heel veel soul wat ons doet denken aan de hoogdagen van de Stax Roots, rock & soul, …

 

10 augustus, 21 uur: The VIP Party Band

The VIP Party Band is de meest verrassende partyband van het moment. 6 ervaren muzikanten die heel wat optredens op de teller staan hebben! Ze brengen covers van vroeger en de beste hits van vandaag in verrassende mixen om zo het publiek in vuur en vlam te zetten!

 

24 augustus, 21 uur: Banda del Mundo

Banda del Mundo brengt wereldse pop met een zeer uitgebreide bezetting die door zo goed als iedereen gesmaakt wordt en waar je niet op kan blijven stil staan. Bob Marley, Paul Simon, Buena Vista Social Club, Galexico, Incognito en nog veel meer passeren de revu. Gesteund door de noodzakelijke backing vocals en percussie krijg je onmiddellijk een heerlijk zomers, werelds gevoel!

Datum van het bericht: dinsdag 15 mei 2018