Naar inhoud

OCMW- en gemeentepersoneel steunen de Warmste Week

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Music For Life is er dit jaar van 18 tot 24 december. De week voor Kerstmis wordt opnieuw de Warmste Week van het jaar. Ook het personeel van de gemeente en het OCMW doen mee.

We gaan vrijwillig op een aantal activiteiten, waaronder de Leedse Sterdagen, theelichtjes verkopen voor het goede doel. 1 pakje theelichtjes kost slechts 4 euro. Steun onze actie en steun zo ook Netwerk Palliatieve Zorg Aalst-Dendermonde-Ninove.

 

Ook de bibliotheek zet zich tijdens de Warmste Week in voor het goede doel via Lezen for Life. De acties van Lezen for Life steunen goede doelen die bezig zijn met taal, lezen en leesbevordering. We dragen ons steentje bij met twee acties:

  • Boekendokters: wij stellen in de bib van Lede op zaterdag 16 december een veldhospitaal op. Van 9 tot 12 uur kan je op consultatie komen bij de boekendokter. In ruil voor een vrije bijdrage krijg je een boekenvoorschrift met leestips op maat.
  • Verkoop van kalligrafische kerstkaarten: stuur je warme wensen op met onze kerstkaarten! Je hebt keuze uit verschillende kaarten. De kaarten kan je kopen van 16 tot 22 december in de bibliotheken van Lede en Oordegem. Drie kaarten kosten 5 euro.
Datum van het bericht: maandag 13 november 2017