Naar inhoud

Wij zoeken vrijwillgers voor ons Repair Café!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrijwilligers Repair Café

Heb jij twee rechterhanden en ben je niet bang om ze vuil te maken? Krijg jij een kapot toestel weer aan de praat? Of ben je een held met naald en draad? Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons Repair Café!

Waarom nieuwe spullen kopen als de oude misschien nog kunnen hersteld worden? Herstellen is helaas vaak duur of omslachtig. Daarom willen we in Lede graag een Repair Café oprichten: een gratis bijeenkomst waar inwoners met kapotte spullen, en herstellers die graag anderen helpen en hun kennis doorgeven, elkaar kunnen vinden. Na onze eerste oproep in maart stelden al vier handige Harry’s zich kandidaat. Maar onder het moto Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, willen we het Repair Café-team verder uitbouwen.

 

We zoeken niet alleen mensen met twee rechterhanden, al zijn die uiteraard ook nog meer dan welkom. We hebben ook sociale babbelaars voor het onthaal nodig, personen die juweeltjes kunnen herstellen, een gat in een kous kunnen stoppen, een broek omleggen of een nieuwe rits kunnen steken …

 

Herken jij jezelf hier in en wil jij een drietal keer per jaar meewerken aan ons Repair Café? Mail naar milieu@lede.be of bel naar 053 60 68 25.

Datum van het bericht: woensdag 23 augustus 2017