Naar inhoud

Jobstudenten verpleging en verzorging gezocht

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Foto ouderendatabank

Zoek je een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor onze 93 residenten? Ben je minimum 18 jaar? Stel je dan kandidaat voor een vakantiejob in het woonzorgcentrum Markizaat. 

Voor de maanden juli en augustus zijn wij op zoek naar zorgkundigen (vereist: studies verpleeg- of zorgkunde)

 

Voor bijkomende informatie over de functies en de gedetailleerde aanwervingsvoorwaarden kan je een kijkje nemen op de website van het OCMW Lede www.ocmw.lede.be of neem je contact op met de personeelsdienst 053 60 62 98 of personeel@ocmw.lede.be.

 

Interesse? Stuur je motivatiebrief en een kopie van het vereiste diploma naar personeel@ocmw.lede.be of per post naar de voorzitter van het OCMW: Mevr. Annelies De Meersman, Kasteeldreef 50, 9340 Lede.

Wat je zeker moet vermelden in je motivatiebrief: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, rijksregisternummer, een korte motivatie en welke maand je voorkeur geniet.

Bij je sollicitatie voeg je ook een attest waarop staat hoeveel dagen je nog kan werken als jobstudent. Dit attest kan je aanvragen op www.mysocialsecurity.be/student.

Datum van het bericht: woensdag 26 april 2017