Naar inhoud

Vacature preventieadviseur niveau 1 / Verantwoordelijke technieken - Hulpverleningszone Zuid-Oost

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Stad Aalst is voor de Hulpverleningszone Zuid-Oost op zoek naar een preventieadviseur/verantwoordelijke technieken. Inschrijven voor deze functie kan tot 16 april 2017.

De hulpverleningszone Zuid-Oost is een recente organisatiestructuur. 11 gemeenten en hun 9 brandweerposten vormen sinds 2015 samen de hulpverleningszone Zuid-Oost. Meer dan 500 vrijwilligers en beroeps ambulanciers en brandweerlieden staan 24/24 uur in voor de veiligheid van de inwoners van de steden en gemeenten Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Laarne, Lede, Lierde, Ninove, Wetteren en Wichelen. Ook het niet-hulpverlenend personeel speelt, ieder met zijn eigen expertise, een belangrijke rol in de dagelijkse, efficiënte werking.

Functie

  • Je voert een combinatie uit van preventieadviseur niveau 1 (± 80%) en verantwoordelijke technieken (± 20%).
  • Je ontwikkelt een beleid voor de hulpverleningszone op het vlak van welzijn en preventie zodat alle werknemers in de meest veilige omstandigheden kunnen werken en arbeidsongevallen maximaal worden voorkomen.
  • Je volgt actief de relevante wetgeving (welzijnswet, codex… ) op, implementeert deze in de werking, adviseert en begeleidt de werkgever en werknemers over de toepassing ervan.
  • Je bent verantwoordelijk voor gebouwgerelateerde technieken.

 

Alle verder informatie vind je hier.

 

Datum van het bericht: dinsdag 07 maart 2017