Naar inhoud

Gezocht: creatieve probleemoplossers

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vrijwilligers gezocht!

Heb jij twee rechterhanden en ben je niet bang om ze vuil te maken? Krijg jij een kapot toestel weer aan de praat? Of ben je een held met naald en draad? Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons Repair Café!

Een lekke fietsband, een gat in je favoriete jeansbroek, een computer die niet wil meewerken, een haardroger die er de brui aan geeft … Af en toe gaat er iets stuk. Het is zonde om het onmiddellijk weg te gooien terwijl het evengoed kan hersteld worden. Maar wat als je het zelf niet kan? Dan kan je in een Repair Café terecht! Vrijwilligers helpen er je jouw spullen te herstellen. Het repareren is gratis, je betaalt enkel voor eventuele vervangstukken.

 

In een Repair Café krijgen jouw kapotte spullen dus een volwaardig tweede leven én onze afvalberg wordt wat kleiner. Daar staat het gemeentebestuur uiteraard 100% achter! Dus zoeken we handige Harry’s en Henriettes die van aanpakken weten en graag hun kennis delen. Voel jij je geroepen om een tweetal keer per jaar de iets minder handige Ledenaars uit de nood te helpen? Laat het ons weten! Mail naar milieu@lede.be of bel naar 053 60 68 25.

 

Samen gaan we voor hergebruik en minder afval!

Datum van het bericht: dinsdag 28 februari 2017