Naar inhoud

Nieuws

 • Nog enkele plaatsen vrij voor Koken met kids!

  Inschrijven voor koken met kids kan nog steeds! Mail snel naar knutselatelier@lede.be voor meer info of om in te schrijven. 

  Lees meer
 • Wegenis- en rioleringswerken Broeder De Saedeleerstraat - Hollestraat

  Op 17 februari 2020 start aannemer Windey NV met de heraanleg van de Broeder De Saedeleerstraat en de Hollestraat.

  Het project omvat een totale vernieuwing van riolering en wegenis. Er wordt een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd waarbij afvalwater en regenwater apart afgevoerd worden. Het regenwater wordt afgeleid naar de achterliggende waterloop in de Eikelstraat en het afvalwater wordt verbonden met de collector in de Steenstraat.

  Lees meer
 • IBO 't Klavertje 4: woensdagnamiddag

  Kinderen moeten vooraf ingeschreven worden voor de opvang op woensdagnamiddag. Dit kan enkel via e-mail (inschrijvingsformulier als bijlage) naar kinderopvang@lede.be. Inschrijven voor woensdagnamiddag in maart en april kan vanaf donderdag 30 januari om 18.30 uur.

  Lees meer
 • IBO 't Klavertje 4: krokusvakantie

  Inschrijven voor de krokusvakantie kan vanaf donderdag 30 januari om 18.30 uur!

  Lees meer
 • Op Wielekes

  Wat?

  Op Wielekes is een fietsdeelsysteem in Lede voor kinderen, met de steun van Provincie Oost-Vlaanderen.

  Bij Op Wielekes leen je een kinderfiets. Wie lid wordt, heeft altijd toegang tot een goede en kwalitatieve kinderfiets op maat. Je betaalt jaarlijks lidgeld van 30€ en eenmalig een waarborg van 70€. Je kan zoveel ruilen als je maar wil, meestal natuurlijk voor een groter exemplaar maar kan ook gewoon eens voor een andere kleur.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren