Naar inhoud

Nieuws

 • Energiehuizen helpen energiefactuur te verlagen

  Vlamingen die hun energiefactuur willen verlagen, renovatiewerken plannen of met andere vragen rond energiebesparing zitten, kunnen daarvoor gratis terecht in een Energiehuis in hun buurt. Voor de inwoners van Lede is dit Solva, Gentsesteenweg 1B, 9520 Sint-Lievens-Houtem.

  In het Energiehuis kan elke Vlaming gratis informatie, advies en begeleiding krijgen. Van premies, leningen en fiscale kortingen voor wie zijn woning energiezuiniger maakt, tot informatie over hoe te investeren in hernieuwbare energie.

  Deze campagne loopt nog tot 31 december 2019.

  Lees meer
 • Vacature technisch beambte schoonmaak

  Het gemeente- en OCMW-bestuur van Lede gaat over tot de aanwerving van een TECHNISCH BEAMBTE schoonmaak - Niveau E1-E3 - deeltijds (4/5) - wervingsreserve van 1 jaar (mogelijks verlengbaar met een jaar).

  Naast de aanwerving van een nieuwe collega legt ons gemeente- en OCMW-bestuur ook een wervingsreserve vast voor de duur van één jaar (mogelijks verlengbaar met een jaar). Bij afwezigheden van personeel of toename van werk maar ook voor een aanstelling van onbepaalde duur kan geput worden uit deze wervingsreserve.

  Lees meer
 • Erkenning

  Sportorganisatoren die erkenning willen verkrijgen voor de periode van 1 januari tot en met 31 december 2020 moeten de aanvraagformulieren indienen bij de sportdienst uiterlijk op vrijdag 15 november.

  Lees meer
 • Bericht van ILvA

  ILvA pakt wildgroei textielcontainers aan via concessie.

  Lees meer
 • Lede Gesmaakt: smaakwandeling en boekenverkoop

  Kom op zondag 17 november genieten van een culinaire wandeling, verwendag met boekenverkoop, workshops voor kinderen, een kleurrijke koffietafel met pannenkoeken, ballonvouwer, kindergrime en een optreden.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren